Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Η 41χρονη τον είχε λυπηθεί και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της (βίντεο)

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Η 41χρονη τον είχε λυπηθεί και τον φιλοξενούσε στο σπίτι της (βίντεο)
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται για την δεύτερη γυναικοκτονία -μέσα σε λίγες ώρες- από τον δολοφόνο στην Ζάκυνθο. Ο ίδιος ήταν καταδικασμένος για οικογενειακή βία, ενώ η 41χρονη τον είχε λυπηθεί που είχε μείνει άστεγος.

Στο Τσιλιβί στην Ζάκυνθο, η 41χρονη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της.

Ο δράστης 49 ετών, την ξυλοκόπησε και στην συνέχεια την κατακρεούργησε με ένα κουζινομάχαιρο την γυναίκα του, με την οποία είχαν τρία παιδιά, ηλικίας 19,14 και 8 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη.

Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά η άτυχη γυναίκα, κατέληξε λίγα λεπτά αφού έφτασε στο νοσοκομείο. Έφερε μώλωπες και εκδορές, καθώς και τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα από το μαχαίρι.

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η γυναίκα είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του 49χρονου καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει.

Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισσα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Τον λυπήθηκε

Στις 22 Ιουνίου ο δράστης είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονη και του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων.

Η γυναίκα όμως, τον λυπήθηκε καθώς δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξενούσε το σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ την σκότωσε.