Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η 27χρονη που δέχτηκε επίθεση για λόγους ερωτικής αντιζηλίας: «Να σαπίσει μέσα για πάντα»

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η 27χρονη που δέχτηκε επίθεση για λόγους ερωτικής αντιζηλίας: «Να σαπίσει μέσα για πάντα»
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 27χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από 25χρονη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η 27χρονη κοπέλα που φέρεται να διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον σύντροφο της 25χρονης που την μαχαίρωσε προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και αποκαλύπτει πως δεχόταν απειλές τους τελευταίους δύο μήνες.

Πήρε προθεσμία και απολογείται τη Δευτέρα η 25χρονη καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η μαρτυρία του θύματος

«Έβγαινα από το σπίτι, πήγαινα στην αδερφή μου. Βγαίνει αυτή και μου φωνάζει “Ιωάννα να σου πω κάτι, να μιλήσουμε”. Και εγώ έτρεχα έτρεχα. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές και μία στον ώμο» περιγράφει η 27χρονη στο STAR.

Στην ερώτηση αν η 25χρονη τής είπε κάτι, η 27χρονη απάντησε: «Θέλεις να μου πάρεις τα παιδιά να μου πάρεις τον άντρα μου» ενώ είχε καταλάβει πως η δράστιδα είχε κακή πρόθεση.

Περιέγραψε πως η 25χρονη την είχε απειλήσει και στο παρελθόν, της είχε πει μάλιστα «πρόσεχε γιατί θα σε σκοτώσω».

Οι απειλές αυτές έγιναν δύο μήνες πριν. «Να σαπίσει μέσα. Όχι χρόνια, για πάντα» κατέληξε η 27χρονη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 25χρονη γυναίκα που φέρεται να ομολόγησε την πράξη της κατά τη σύλληψη της, κατηγορούσε την 27χρονη ότι ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον άντρα της. Η δράστιδα φέρεται να περίμενε την 27χρονη την ώρα που αυτή κατευθυνόταν στο σπίτι της, καταφέρνοντας να τη χτυπήσει με το μαχαίρι στην κοιλιά και στον ώμο. Το θύμα της επίθεσης αναζήτησε βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της ενώ η 25χρονη συνελήφθη αμέσως μετά από τους αστυνομικούς. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διακομίστηκε.

Τι λένε ο αδερφός και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης

«Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

{https://www.youtube.com/watch?v=EzCKSFIV--Y}