Ελλάδα

«Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που την χρειάζονται» λέει η 27χρονη για τη γυναίκα που την μαχαίρωσε (βίντεο)

«Τη συγχωρώ γιατί έχει παιδιά που την χρειάζονται» λέει η 27χρονη για τη γυναίκα που την μαχαίρωσε (βίντεο)
Ότι συγχωρεί την 25χρονη που τη μαχαίρωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, δήλωσε η 27χρονη που παραμένει στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα.

«Από εμένα είναι συγχωρεμένη, γιατί έχει δύο παιδιά, είναι μάνα και πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Είναι κρίμα να μείνουν μόνα τους» ανέφερε η 27χρονη η οποία μαχαιρώθηκε την περασμένη εβδομάδα από 25χρονη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η 25χρονη που προφυλακίστηκε, κατηρούσε την 27χρονη πως είχε σχέση με τον σύζυγό της, κάτι όμως που το θύμα διαψεύδει.

Μιλώντας στον Alpha, το θύμα ανέφερε: «Θα της έλεγα ότι δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. Θα της μιλούσα ωραία. Θα συζητούσα μαζί της, ωραία, όχι να έρθει να μου επιτεθεί. Με έχει μαχαιρώσει στην κοιλιά δύο φορές και στον ώμο. Σκέφτηκα όταν με μαχαίρωσε, δεν θα ζήσω, τόσο ήταν η ζωή μου.

Εγώ λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ, ήμουν πολύ χάλια. Δεν είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποιο ραντεβού. Αν με είχαν ειδοποιήσει θα είχα πάρει τα μέτρα μου. Εγώ είχα βγει από το σπίτι και πήγαινα στην αδερφή μου, όταν την άκουσα να μου φωνάζει. Όταν έφτασα στην πόρτα της αδερφής μου, έβγαλε το μαχαίρι και με χτύπησε.

Εκείνη φώναζε, έλεγε ότι θα της πάρω τα παιδιά. Εγώ δεν θα το δεχόμουν ποτέ αυτό. Εγώ με τον άνδρα της ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν ζευγάρι, δεν είχαμε σχέση. Εκείνη ζήλευε. Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν, με είχε πιάσει από τα μαλλιά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει να με μαχαιρώσει.

Ένα έχω να πω. Από εμένα είναι συγχωρεμένη, γιατί έχει δύο παιδιά, είναι μάνα και πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Είναι κρίμα να μείνουν μόνα τους».