Ελλάδα

Μύκονος: Η στιγμή που Αμερικανίδα τουρίστρια «σουφρώνει» διαμαντένιο βραχιόλι από πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο (βίντεο)

Μύκονος: Η στιγμή που Αμερικανίδα τουρίστρια «σουφρώνει» διαμαντένιο βραχιόλι από πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο (βίντεο) Φωτογραφία: MEGATV
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η απόπειρα κλοπής ενόα πανάκριβου διαμαντένιου βραχιολιού από παράρτημα πασιγνωστου πολυτελούς κοσμηματοπωλείου που εδρεύει στην Ψαρού, Μυκόνου.

Λυτούς και...δεμένους έβαλαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος για να βρουν την Αμερικανίδα που «σούφρωσε» ένα πανάκριβο βραχιόλι, με 6 διαμάντια, από επώνυμο κοσμηματοπωλείο που εδρεύει σε πασίγνωστο beach bar της Ψαρού. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα 4 νεαρών γυναικών μπαίνει στο πανάκριβο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους. Την ώρα που η πωλήτρια της έδειχνε τα ολόχρυσα βραχιόλια με τα διαμάντια η Αμερικανίδα με επιδέξιο τρόπο κατάφερε να αρπάξει το κόσμημα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

«Χτένισαν» όλο το νησί για να την βρουν

Την επόμενη ημέρα η υπεύθυνη του καταστήματος διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι έμπειροι αξιωματικοί πήραν καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους, εξέτασαν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διαθέτει το κατάστημα και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον κλέφτη.

Με τη φωτογραφία της 35χρονης Αμερικανίδας στο χέρι ‘χτένισαν” το νησί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA: