Ελλάδα

Συγγενής της 22χρονης μιλά στο Dnews για την άγρια δολοφονία στο Μαρούσι, «Είμαι συντετριμμένη, ήταν πολύ καλό παιδί»

Συγγενής της 22χρονης μιλά στο Dnews για την άγρια δολοφονία στο Μαρούσι, «Είμαι συντετριμμένη, ήταν πολύ καλό παιδί» Φωτογραφία: EUROKINISSI
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 22χρονης που δολοφονήθηκε άγρια χθες βράδυ στο Μαρούσι από την ανήλικη φίλη της.

Συγγενικό πρόσωπο της 22χρονης, σε επικοινωνία με τα Dnews, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πώς και γιατί συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός ενώ περιμένει με αγωνία να μάθει τι έγινε.

«Δεν ξέρω ακόμα τίποτα, μένω αλλού εγώ και περιμένω να με ενημερώσουν. Τώρα με λαχτάρα νόμιζα ότι ήταν κάποιο δικό μου τηλεφώνημα. Η δράστις ήταν φίλη της πήγαινε και της έκανε παρέα. Τα κορίτσια γνωρίζονταν αρκετό καιρό. Δεν γνωρίζω τίποτα ακόμα γιατί και οι δυο γονείς τρέχουν πάνω κάτω για τη νεκροψία και τα υπόλοιπα. Είμαι συντετριμμένη. Τώρα θα τελείωνε την γερμανική φιλολογία. Ήταν πολύ καλό παιδί, τους σεβόταν όλους», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη οδηγήθηκε χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κρατείται ενώ, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, το μόνο που έχει πει έως τώρα σε αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.