Ελλάδα

«Κατηγορώ» από τον αδελφό θύματος των Τεμπών: «Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος μας δεν γυρίζει πίσω»

«Κατηγορώ» από τον αδελφό θύματος των Τεμπών: «Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος μας δεν γυρίζει πίσω» Φωτογραφία: EUROKINISSI
Για την απώλεια του αδερφού του Τάσου στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μίλησε ο Γιώργος Κουτσόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουτσόπουλος, αδελφός του 21χρονου Τάσου Κουτσόπουλου, θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» και είπε χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να δώσουν, ο άνθρωπος δεν γυρίζει πίσω. Τι να τα κάνεις αυτά; Είμαστε κατεστραμμένοι όλοι, αυτό έχω να πω».

Αναφορικά με το γεγονός πως το κράτος ήξερε για τα προβλήματα του σιδηροδρόμου, ο Γιώργος Κουτσόπουλος είπε: «Τίποτα, τίποτα, τι να μας πουν; Ότι πήγαιναν τα παιδάκια μας να σπουδάσουν και τα σκότωσαν; Τι να πω; Ήθελαν να τα σκοτώσουν τα παιδιά; Πώς να απαντήσω; Το είχαν στημένο, ήθελαν να το κάνουν; Είναι μπα@@@ το κράτος που ζούμε; Να τους πω ότι θα βρεθεί δικαιοσύνη απ’ όλο τον κόσμο και ότι ο Θεός βλέπει πολλά πράγματα και θα τους κρίνει όλους. Ο Θεός βλέπει, εγώ αυτό μόνο έχω να πω. Ο Θεός βλέπει και κάποια μέρα θα κριθούν όλοι».