Ελλάδα

Αντί να πάνε να ελέγξουν τις ζημιές έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Αθήνας

Αντί να πάνε να ελέγξουν τις ζημιές έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Αθήνας
Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο ούτως ή άλλως επιβαρυμένο ιστορικό κέντρο, γύρω από την πλατεία Συντάγματος, προκαλεί η ανεκδιήγητη ακινησία των τεχνικών υπηρεσιών καθώς τρεις ημέρες μετά την πυρκαγιά στο ερειπωμένο νεοκλασικό της οδού Αγίας Ειρήνης, να μην έχουν προχωρήσει οι απαιτούμενες εργασίες διασφάλισης του χώρου και έτσι ο δρόμος παραμένει κλειστός από την αρχή της Καραγεώργη Σερβίας!

Δηλαδή, μία από τις δύο οδικές καθόδους προς την Αθηνάς είναι κλειστή γεγονός που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο κυκλοφοριακά την οδό Μητροπόλεως.

Ο τραγέλαφος αυτός έχει προκαλέσει αντιδράσεις κυρίως από τους επαγγελματίες διότι οι μεν οδηγοί μίνι– λεωφορείων και ταξί δεν μπορούν να μεταφέρουν κόσμο στα πολλά ξενοδοχεία και τα λοιπά τουριστικά καταλύματα εκείνων των σημείων οι δε διανομείς αδυνατούν να κάνουν τροφοδοσίες στα καταστήματα φτάνουν μέχρι την Αλέκα με τους περισσότερους βέβαια να αποβιβάζουν τον κόσμο στην κάτω πλευρά του Συντάγματος ή χρησιμοποιούν τους κάθετους στην Καραγεώργη Σερβίας, την Περικλέους, την Αθηναϊδος και την Αγ. Ειρήνης, πεζόδρομους, «φιλοτεχνώντας» σκηνικά παρεμφερή με εκείνα που συναντά κανείς σε πρωτεύουσες υποσαχάριων κρατών.

agia anna54

agia anna494

agia anna483