Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στο Αργοστόλι: «Ελαφρά τραυματισμένοι οι επιβαίνοντες» λέει ο δήμαρχος στο Dnews

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στο Αργοστόλι: «Ελαφρά τραυματισμένοι οι επιβαίνοντες» λέει ο δήμαρχος στο Dnews
Συναγερμός στην Κεφαλονιά, μετά από πληροφορίες για αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023.

Συναγερμός στην Κεφαλονιά, μετά από πληροφορίες για αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023. Οι υπηρεσίες ενημερώθηκαν λίγα λεπτά πριν από τις 12 το πρωί. Αμέσως σήμανε συναγερμός με την Πυροσβεστική να καταφθάνει στο σημείο.

Σε επικοινωνία που είχε το Dnews με τον δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος δήλωσε πως «ειδοποιηθήκαμε λίγο πριν τις 12 και αμέσως σήμανε συναγερμός. Μεταβαίνουμε αυτή τη στιγμή στο σημείο. Οι επιβαίνοντες είναι ελαφρά τραυματίες ενώ πρέπει να φτάσουμε στο σημείο για να δούμε ακριβώς την κατάσταση. Το συμβάν συνέβη στη θέση Σπαρτιά Αργοστολίου».

Κεφαλονιά: Προληπτικά στο νοσοκομείο οι δύο επιβαίνοντες

Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του inkefalonia.gr, οι δύο επιβαίνοντες του ελικοπτέρου, ηλικίας περίπου 60 ετών, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες στο ίδιο μέσο, το ελικόπτερο για αρκετή ώρα περιφερόταν κοντά στο Κάστρο, κάνοντας κύκλους.