Ελλάδα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ενώπιον του εισαγγελέα οι χούλιγκαν, υπό δρακόντεια μέτρα η μεταφορά τους

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ενώπιον του εισαγγελέα οι χούλιγκαν, υπό δρακόντεια μέτρα η μεταφορά τους Φωτογραφία: ΕΡΤ
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρονται αυτήν την ώρα ενώπιον του εισαγγελέα οι χούλιγκαν που συνελήφθησαν και κρατούνται για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαφεύγουν τουλάχιστον 50 Κροάτες.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασαν οι συλληφθέντες, στην πλειοψηφία τους Κροάτες χούλιγκαν, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή τους. Δυο κλούβες της Αστυνομίας βρίσκονται παρατεταγμένες για λόγους ασφαλείας στο προαύλιο των δικαστηρίων.

Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αθηνών της Αθήνας θα μελετήσουν την ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα πρωτοφανή επεισόδια οπαδικής βίας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και θα απαγγείλουν κατηγορίες κατά περίπτωση στους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δικογραφία που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς περιλαμβάνει μόνο κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Δικηγόρος υπεράσπισης ενός εκ των συλληφθέντων ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κουγιας ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ των 104 συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφεια. Εκπροσωπεί έναν Έλληνα, ιδιοκτήτη εστιατορίου στους Αμπελόκηπους.