Ελλάδα

Πανικός στο κέντρο της Λαμίας, άγριο ξύλο με καδρόνια και λοστάρια

Πανικός στο κέντρο της Λαμίας, άγριο ξύλο με καδρόνια και λοστάρια
Άγριο ξύλο έπεσε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας- Ομάδας νεαρών συνεπλάκησαν με λοστάρια και καδρόνια δημιουργώντας πανικό σε κατοίκους και καταστηματάρχες

Άγριο ξύλο έπεσε λίγο το μεσημέρι της Παρασκευής στη μέση του δρόμου, στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός για λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης.

«Το έναν τον είχαν βάλει στο ΄έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η Αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. Μόνο δύο - τρεις έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις» έλεγε στο lamianow.gr ένας κάτοικος της περιοχής.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις13:00 στην οδό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Όταν έφτασε η Αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και η ασφάλεια και περιπολικά οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

«Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα» είπε καταστηματάρχης της περιοχής.