Ελλάδα

Πειραιάς: «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος πιστολέρο

Πειραιάς: «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος πιστολέρο
Εν ψυχρώ δολοφονία στον Πειραιά: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον 39χρονο.

Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ λίγη ώρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση (με κυνηγετικό όπλο) του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον "τελείωσα", επιτέλους τον σκότωσα».

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη. Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.