Ελλάδα

Χαλκίδα: Άφησαν τετράχρονη σε κλειδωμένο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Χαλκίδα: Άφησαν τετράχρονη σε κλειδωμένο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις τεσσάρων ετών, βρέθηκε κλειδωμένο σε αμάξι με κλειστά παράθυρα, σε κεντρικό οδό της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αναφορές, το κοριτσάκι εθεάθη κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Χαλκίδα, απογευματινές ώρες, αλλά σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας.

¨Πιο συγκεκριμένα, το 4χρονο παιδάκι ήταν μέσα σε αυτοκίνητο, που ήταν διπλοπαρκαρισμένο στην οδό Κωνσταντινίδου παράλληλα της Χαϊνά (κεντρική οδός της Χαλκίδας). Τα ασταμάτητα κλάματα και οι φωνές του κοριτσιού, το οποίο αφέθηκε εκεί λογικά από τους γονείς του στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, ακούγονταν σε αρκετή απόσταση.

Μια γυναίκα ανέφερε ότι άκουσε το κοριτσάκι να φωνάζει. «Άκου τι έγινε, έχω συγκλονιστεί, σήμερα το απόγευμα περίπου στις 19.00 βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια στην γειτονιά μου. Ξαφνικά όπως γύριζα άκουγα ένα παιδάκι να τσιρίζει δυνατά. Ψάχνω δεξιά και αριστερά δεν βλέπω κάτι, ξαφνικά ενώ περπάτησα λίγο ακόμα είδα ένα αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο. Μέσα ήταν ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων το οποίο είχαν αφήσει οι γονείς του λογικά στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα», είπε στο evima.gr.