Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα ενός κοριτσιού η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα ενός κοριτσιού η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε λεωφορείο
Μητέρα παιδιού τριών ετών ήταν η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο στην Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη και σκοτώθηκε ακαριαία. Η 40χρονη είχε σχολάσει από την εργασία της και μετέβαινε σπίτι της όταν παρασύρθηκε το ηλεκτρικό μηχανάκι στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με το Action 24 η γυναίκα είδε το λεωφορείο αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο οδηγός του λεωφορείου ισχυρίζεται πως λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων αφού έχει απώλεια μνήμης.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο Action 24 φαίνονται περαστικοί να τρέχουν προς το λεωφορείο για να βοηθήσουν τον οδηγό και τους επιβάτες. Το λεωφορείο «μπήκε ανάποδα, ο οδηγός είδα ήταν πάνω στο τιμόνι, είπαμε ανακοπή, κάτι έγινε», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Τελευταία εικόνα που έχει είναι να είναι σταματημένος στο φανάρι, στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού για να στρίψει αριστερά και επόμενη εικόνα όταν έφτασε το ΕΚΑΒ και προσπαθούσε να τον συνεφέρει» είπε ο Γιάννης Δήμκας, πρόεδρος εργαζομένων το σωματείο ΟΑΣΘ.