Ελλάδα

Τι έλεγε η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης που φέρεται να την κακοποιούσε άγρια: H σοκαριστική συνέντευξη πριν τη σύλληψη

Τι έλεγε η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης που φέρεται να την κακοποιούσε άγρια: H σοκαριστική συνέντευξη πριν τη σύλληψη
Η 57χρονη σπιτονοικοκυρά της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου - που σήμερα κατηγορείται για σοβαρά κακουργήματα - είχε μιλήσει σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και είχε προσπαθήσει να «καλύψει» τη φρικιαστική δράση της.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τα μαρτύρια που ζούσε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, η σορός της οποίας βρέθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι της 57χρονης στην Κυψέλη τυλιγμένη με μια κουβέρτα.

Την νεαρή μητέρα των τριών παιδιών είχε εντοπίσει νεκρή η εκπομπή στα αζήτητα του Νεκροταφείου Ζωγράφου, το Νοέμβριο του 2021.

Τότε, η δημοσιογραφική ομάδα της Νικολούλη είχε αναδείξει τον σκοτεινό ρόλο της γυναίκας που την φιλοξενούσε στο σπίτι - κολαστήριο της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Ανάμεσα στα ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή εκπομπή ήταν και η άγνωστη συνομιλία με τη γυναίκα που φέρεται ως εγκέφαλος της σπείρας που εκμεταλλευόταν ανήμπορες και ευάλωτες γυναίκες.

Η σπιτονοικοκυρά τηλεφωνούσε στην εκπομπή, όταν αναζητούσαν την Φαίη και ρωτούσε με ποιο δικαίωμα γινόταν η αναζήτηση, αφού εκείνη είχε επιλέξει μια άλλη ζωή.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα εμφανίστηκε εξαιρετικά οργισμένα ενώ στη συνέχεια δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις και εμφανίστηκε ως «στοργική φίλη» που προστάτευε την Φαίη και την οικογένειά της χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Δήλωσε καταρρακωμένη με την ταφή της 23χρονης στα αζήτητα, την οποία «είχε σαν δικό της παιδί».

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Και να σας λένε τώρα οι γείτονες ότι ήταν χτυπημένη και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και ξέραμε ποιος χτύπαγε την Φαίη… Δεν ξέρει κανείς τον δικό μου πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν έρθουν οι άλλοι εδώ στο σπίτι η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, με τον πατέρα της, την μητέρα της, την αδερφή της και τα παιδιά της…»