Ελλάδα

Τραγικό δυστύχημα στις ράγες του προαστιακού στην Πάτρα - Νεκρός 52χρονος

Τραγικό δυστύχημα στις ράγες του προαστιακού στην Πάτρα - Νεκρός 52χρονος Φωτογραφία: Intime
Άνδρας παρασύρθηκε από τον συρμό του Περιφερειακού στην Πάτρα, ο οποίος λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης έχει υποστεί σημαντική αλλοίωση των χαρακτηριστικών και είναι δύσκολο να αναγνωριστεί.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις ράγες του προαστιακού, στη διαδρομή Πάτρα – Αχαγιά, όπου ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων παρασύρθηκε από τον συρμό στη σιδερένια γέφυρα του Πείρου και έπεσε στο ποτάμι χάνοντας τη ζωή του.

Περί τις 14:00 της Παρασκευής ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τα νερά του ποταμού και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το κρανίο του λόγω της παράσυρσης και της πτώσης στο ποτάμι έχει αλλοιωθεί με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται κάποια χαρακτηριστικά του. Επίσης, λόγω του ότι βρέθηκε μία καραμπίνα στο συγκεκριμένο σημείο, εικάζεται πως πρόκειται για κυνηγό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπως επίσης και 6 οχήματα και 15 άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταξύ των οποίων και η ΕΜΑΚ και ο Διοικητής Αχαΐας. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι μετά το δυστύχημα διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στην γραμμή Άγιος Ανδρέας-Κάτω Αχαΐα και οι επιβάτες μετακινούνται με λεωφορεία.