Ελλάδα

Πυροβολισμοί Γκάζι: Αδέλφια οι δύο από τους τρεις τραυματίες από τις σφαίρες έξω από νυχτερινό κέντρο

eurokinissi eurokinissi
Όσο περνάει η ώρα, αυξάνονται οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε περίπου στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην οδό Ιάκχου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, από τους τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» τα δύο είναι αδέρφια, ηλικίας 28 ετών και 33 ετών, από την Κρήτη που ήρθαν στην Αθήνα για bachelor party. Όσον αφορά το τρίτο άτομο, πρόκειται για έναν 24χρονο.

Αναφορικά με την κατάσταση με τους τρεις τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, με τον έναν να έχει τραύμα στο κεφάλι.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ από το σημείο έχουν συλλεχθεί συνολικά τέσσερις κάλυκες των 9 mm.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε για την υπόθεση μιλώντας στο OPEN:

«Είναι πολύ νωρίς να φτάσουμε σε συμπέρασμα. Τα τρία παιδιά είχαν φτάσει ως επισκέπτες στην Αθήνα. Λαμβάνονται μαρτυρίες και για το όχημα. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες».

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την ΕΛ.ΑΣ. εάν ήταν το κατάστημα ο στόχος ή τα τρία παιδιά», σημειώνει, ενώ σημειώνει ότι οι ενδείξεις «δείχνουν» προς το ενδεχόμενο ο στόχος να ήταν το κατάστημα.