Ελλάδα

Αίγιο: Απειλητικό μήνυμα προς την 28χρονη - «Πέστου να κρατήσει το στόμα του κλειστό»

Αίγιο: Απειλητικό μήνυμα προς την 28χρονη - «Πέστου να κρατήσει το στόμα του κλειστό» Φωτογραφία: youtube
Τα άτομα που επιτέθηκαν στην 28χρονη στο Αίγιο είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Την είπαν να μεταφέρει στον φυλακισμένο σύντροφό της να μην κάνει αναφορά σε άλλα μέλη της σπείρας.

Σοκ προκαλούν τα βίντεο που δείχνουν την κακοποίηση μιας 28χρονης γυναίκας στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο, την οποία έσερναν για να τη βάλουν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο, η 28χρονη, ενώ είναι ημίγυμνη, φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος τη σέρνει και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου προσπαθεί να τη βάλει στο όχημα, την ώρα που αυτή ουρλιάζει.

Τα άτομα που επιτέθηκαν στην 28χρονη είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Οι εικόνες από την επίθεση σοκάρουν, καθώς τρεις άνδρες φαίνεται να την σέρνουν προκειμένου να την βγάλουν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με το θύμα να ουρλιάζει καθώς βρίσκεται ξαπλωμένο στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να γλιτώσει.

Ο λόγος της επίθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη, μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα, μετέβαινε σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να συναντήσει τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ένας από τους δράστες του κυκλώματος, που συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση, οι δράστες την τραμπούκισαν και της ζήτησαν να μεταφέρει στο σύντροφό της, πως θα «πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό» και να μην κάνει αναφορά σε άλλα μέλη της σπείρας.

Η αστυνομία αναζητά τους τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, καθώς κατηγορούνται για εκβίαση αλλά και για ληστεία, αφού φέρονται να άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.