Ελλάδα

Αρνείται να συναντήσει τον σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας η μητέρα του: «Να γεννήσω ένα τέρας;»

Αρνείται να συναντήσει τον σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας η μητέρα του: «Να γεννήσω ένα τέρας;»
Απολογείται αυτή την ώρα ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της.

Παρότι κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο 39χρονος θέλησε να συναντήσει μόνο τη μητέρα του, σύμφωνα με το Star, η ίδια δεν θέλει να τον αντικρίσει, ενώ το μόνο που έχει να του πει είναι «να ομολογήσει».

«Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…», σημείωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Μια μεγάλη συγνώμη - που δε χωράει συγνώμη αυτή τη στιγμή - σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί… Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ… Επειδή είμαι μάνα δεν ξέρω κι αν τα συλλυπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον γιο της την ημέρα της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας. Του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για το θύμα κι όπως διευκρίνισε της έλεγε ότι την αγαπά, χωρίς όμως να έχει αναφέρει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.