Ελλάδα

Υπό έρευνα των αρχών ο θάνατος του 47χρονου στη Θεσσαλονίκη

Υπό έρευνα των αρχών ο θάνατος του 47χρονου στη Θεσσαλονίκη Φωτογραφία: EUROKINISSI
Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται υπό προβληματισμό μετά τον θάνατο ενός 47χρονου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση θανάτου ενός 47χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αφήσε την τελευταία του πνοή στις 16 Ιανουαρίου.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο εννέα ημέρες πριν με βαρύτατα τραύματα, σύμφωνα με το Thestival.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση με τον θάνατο του 47χρονου στη Θεσσαλονίκη προβλημάτισε τις αστυνομικές αρχές στις 8 Ιανουαρίου 2024, όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου εντόπισαν τον άνδρα τραυματισμένο στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά τον εντοπισμό του τραυματισμένου στην οδό Βαλαωρίτου στις 8 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, δυστυχώς, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του οκτώ ημέρες αργότερα, στις 16 Ιανουαρίου.

Παρόλο που αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ανέλαβε την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η υπόθεση ανήκει πλέον στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα του 47χρονου άνδρα φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν ανοικτά και υπό έρευνα.