Ελλάδα

Παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Πάρνηθα οι τρεις άνδρες και η ομάδα της ΕΜΑΚ, σπεύδει μηχάνημα του στρατού

Παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Πάρνηθα οι τρεις άνδρες και η ομάδα της ΕΜΑΚ, σπεύδει μηχάνημα του στρατού
Δεν μπόρεσε να πλησιάσει ελικόπτερο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χιονισμένη περιοχή της Πάρνηθας, στη θέση Κυράς, οι 3 άνδρες που αποκλείστηκαν χθες το βράδυ, καθώς και οι άνδρες της ΕΜΑΚ, που έφτασαν σήμερα το πρωί στο σημείο, μετά από ολονύχτια επιχείρηση.

Πριν από λίγο, πέταξε στο σημείο ελικόπτερο, αλλά δεν κατόρθωσε να προσεγγίσει εκεί που βρίσκονται οι τρεις άνδρες και τα μέλη της ΕΜΑΚ, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ήδη κατευθύνεται στο σημείο, ειδικό μηχάνημα του στρατού, για να προσπαθήσει να φτάσει στο σημείο που βρίσκονται οι εγκλωβισμένοι.

Παραμένει άγνωστο, πώς οι τρεις άνδρες βρέθηκαν αποκλεισμένοι με το αυτοκίνητό τους, αφού υπήρχε απαγορευτικό κυκλοφορίας, από νωρίς χθες, λόγω της κακοκαιρίας. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, κατάφεραν να φτάσουν στη θέση Κυράς με τα πόδια, καθώς τα ερπυστριοφόρα δεν μπορούσαν να πλησιάσουν.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, τα τρία άτομα, δεν δέχθηκαν να κατέβουν με τα πόδια, συνοδεία των ανδρών της ΕΜΑΚ. Η ομάδα της ΕΜΑΚ, ξεκίνησε την επιχείρηση από χθες το βράδυ και έφτασε στους εγκλωβισμένους, νωρίς το πρωί.