Ελλάδα

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης μετά την αθώωση της μητέρας της

Κολωνός: Η αντίδραση της 12χρονης μετά την αθώωση της μητέρας της Φωτογραφία: eurokinissi
Ένοχος κρίθηκε ο Ηλίας Μίχος για όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, μεταξύ αυτών και του βιασμού, πλην της εμπορίας ανθρώπων. Η μητέρα της 12χρονης κρίθηκε αθώα για όλα τα αδικήματα εκτός από την εκβίαση.

Αθώα η μητέρα για τη μαστροπεία

Το δικαστήριο αθώωσε την 38χρονη κατηγορούμενη μητέρα για τη μαστροπεία της 12χρονης κατά πλειοψηφία 5-2 και ομόφωνα για την πορνογραφια ανηλίκου. Αντιθετα, κατά πλειοψηφία την κήρυξαν ενοχή για εκβίαση. Η μητέρα μετά την εκφώνηση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

6167944

Tαραχοπούλου: «Η 12χρονη είναι χαρούμενη για την έκβαση της υπόθεσης»

Σε δηλώσεις της η Ασπασία Ταραχοπούλου δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης αλλά και της ανήλικης, τόνισε τη σημασία της απόφασης μιλώντας  για "Νίκη της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και της 12χρονης για όλα υπέστη.". Μάλιστα όπως αποκάλυψε η κ. Ταραχοπούλου η 12χρονη ενημερώθηκε για την απόφαση ενόσω βρίσκεται στο σχολείο και τόνισε πώς "είναι χαρούμενη για την έκβαση της υπόθεσης". 

{https://www.youtube.com/watch?v=In0pBd1X7B8}

Λύτρας: «Ήταν άδικη η προφυλάκιση της μητέρας, πήγε και κατήγγειλε το βιαστή του παιδιού της και βρέθηκε στη φυλακή»

Παράλληλα σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας, Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως «Σας το είχα πει ότι αυτή η εισαγγελική πρόταση δεν πρόκειται να σταθεί. Η μητέρα είναι αθώα των κατηγοριών. Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης καταδικάστηκε για όλες τις πράξεις και για το βιασμό και για τη μαστροπεία. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη το παλέψαμε παρα πολύ με πάρα πολλα εμπόδια. Ήταν άδικη η προφυλάκιση της, πήγε και κατήγγειλε το βιαστή του παιδιού της και βρέθηκε στη φυλακή».

{https://www.youtube.com/watch?v=XSR5onEjzs4}

Πολυζωγοπούλου: «Ακούστηκε η φωνή του παιδιού και για το βιασμό και για τη μαστροπεία»

Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση της συνηγόρου υπεράσπισης της 12χρονης, Σοφία Πολυζωγοπούλου"Ακούστηκε η φωνη του παιδιού και για το βιασμό της και για τη σεξουαλικη εκμετάλλευση που έχει υποστεί αλλα κι για την αθωότητα της μητέρας της. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η μητέρα είναι συγκινημένη και ικανοποιημένη όχι μόνο για την απαλλαγή της αλλα γιατί θα τιμωρηθούν οι ένοχοι"

{https://www.youtube.com/watch?v=yiwyyZSq90c}