Ελλάδα

Η «άγουρη» συμμορία που «ξάφριζε» καταστήματα στα βόρεια προάστια

Η «άγουρη» συμμορία που «ξάφριζε» καταστήματα στα βόρεια προάστια
«Άγουρη» συμμορία 5 ανηλίκων από 5 έως 18 ετών εμπλέκεται σε 6 ληστείες και 25 κλοπές σε καταστήματα στα βόρεια προάστια.

Οι συλληφθέντες από τις αρχές του έτους ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να κάνουν διαρρήξεις σε καταστήματα στα Βόρεια Προάστια.

Χρησιμοποιούσαν διάφορα οχήματα αλλά και ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν νοικιασμένο στο όνομα του πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων, με το οποίο έφευγαν από τον Ασπρόπυργο για να πηγαίνουν στα Βόρεια Προάστια και να κάνουν τις κλοπές.

Εισέβαλαν πάντα νυχτερινές ώρες σε καταστήματα και δεν δίσταζαν να απειλήσουν τους υπαλλήλους στην περίπτωση που έρχονταν πρόσωπο με πρόσωπο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ανέβαζαν φωτογραφίες με τα κλοπιμαία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στα πέντε άτομα που συνελήφθησαν είναι δυο κοπέλες ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τρεις συνεργοί. Ένας εκ των συλληφθέντων απασχόλησε πρόσφατα την αστυνομία για παρόμοια αδικήματα.

Δείτε video ντοκουμέντο, από τη δράση της συμμορίας των ανήλικων που είχαν «ρημάξει» καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής

{https://www.youtube.com/watch?v=yqPt3_MqClY}