Ελλάδα

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Καθυστερήσεις λόγω κίνησης στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας.

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και ήδη παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση τόσο στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών- Λαμίας. Μάλιστα, υπάρχουν σημεία στα οποία σχηματίζονται ουρές οχημάτων.

Στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, η αυξημένη κίνηση ξεκινά πριν από τον Ισθμό της Κορίνθου. Τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και κατά διαστήματα ακινητοποιούνται ως τα Μέγαρα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε Αγίους Θεοδώρους, Κινέτα και Μέγαρα, μεταξύ άλλων σημείων της εθνικής οδού.

Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, λίγο πριν από τη Μαλακάσα, όπως και από το Καπανδρίτι μέχρι τα διόδια Αφιδνών. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο τμήμα από τον Άγιο Στέφανο έως την Κηφισιά.

kinisi-ethniki_7a5a0.png

Σήμερα, από τις 6:00 έως τις 18:00 έχουν επιστρέψει στην Αττική 52.431 οχήματα, 30.100 από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.331 από την Αθηνών-Λαμίας, σύμφωνα με την Τροχαία.

Χθες, Κυριακή του Πάσχα, επέστρεψαν 48.925 οχήματα στην Αττική, 25.970 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 22.955 από την Αθηνών-Λαμίας.