Ελλάδα

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα
Το νεκρό έμβρυο είχε αίματα και τραύμα στο κεφάλι όταν εντοπίστηκε.

Στο φως ήρθε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον μαυροφορεμένο πατέρα του βρέφους, με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να εναποθέτει τη σακούλα με το έμβρυο στα σκουπίδια στη Βραυρώνα.

Ο πατέρας, παρότι αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχτηκε ότι εκείνος το πέταξε, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αποκλείει το μωρό να γεννήθηκε ζωντανό. 

Το χρονικό και η ομολογία του πατέρα

Το βρέφος, το οποίο είχε αίματα και τραύμα στο κεφάλι, εντοπίστηκε μέσα σε μία σακούλα έξω από τον κάδο απορριμμάτων περίπου στις 17:20 την Παρασκευή (10/5).

Σε βάρος του πατέρα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία την ώρα που η μητέρα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αποκλείει το μωρό να γεννήθηκε ζωντανό. 

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα- υπήκοος Νεπάλ- φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει ή είχε αποβάλει.

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ότι υπήρχαν παντού αίματα στον χώρο. Από στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία προέκυψε ότι ο άνδρας κάποια στιγμή πέταξε σκουπίδια σε κάδο της περιοχής.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ότι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό.  Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό ενώ όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.