Ελλάδα

Νέα στοιχεία στην άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα - Σφίγγει ο κλοιός

Νέα στοιχεία στην άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα - Σφίγγει ο κλοιός
Νέα στοιχεία στην άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο δολοφόνος της κατάφερε πισώπλατες μαχαιριές.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη στη Χάλκιδα, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Στο «κάδρο» της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας που είναι ζευγάρι, από το στενό περιβάλλον της 63χρονης. Τα εν λόγω άτομα είχαν στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις.

Η κόρη της γυναίκας επαναλαμβάνει πως έκαναν φτερά από το διαμέρισμα 7.000 ευρώ, που όπως έχει πει ήταν δικά της χρήματα και την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν ελάχιστοι.

Αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ. όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματός, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.