Ελλάδα

Κομοτηνή: Χειρουργήθηκε το βρέφος που παρασύρθηκε μαζί με τη μητέρα του έξω από σχολείο

Κομοτηνή: Χειρουργήθηκε το βρέφος που παρασύρθηκε μαζί με τη μητέρα του έξω από σχολείο Φωτογραφία: xronos.gr
Η μητέρα και το βρέφος παρασύρθηκαν έξω από δημοτικό σχολείο στην Κομοτηνή.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία από ιατρούς και νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το βρέφος, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής στο γειτονικό Νοσοκομείο του Έβρου, μετά το τροχαίο ατύχημα έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Το χειρουργείο αφορούσε δυο κατάγματα και στέφθηκε από επιτυχία, ενώ το βρέφος θα συνεχίζει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο.

Σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με το xronos.gr, και η 30χρονη μητέρα του, που επίσης νωρίτερα σήμερα χειρουργήθηκε με επιτυχία για κάταγμα.

Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο του τροχαίου, ενώ γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξαν κι όλοι οι συναρμόδιοι.

Προανάκριση για τα αιτία του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Κομοτηνή

Στη σύγκρουση φέρονται να εμπλέκονται δύο οχήματα, το ένα από τα οποία φέρεται να είναι φορτηγό που οδηγούσε ένας 79χρονος και το οποίο ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, έσπασε τον πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια κατέληξε στο παγκάκι στο οποίο καθόταν η 28χρονη μαζί με το παιδί της.