Ελλάδα

Αδιανόητο περιστατικό στο Βελεστίνο: Τον έριξε και τον χτύπησε με τη δαγκάνα τρακτέρ

Αδιανόητο περιστατικό στο Βελεστίνο: Τον έριξε και τον χτύπησε με τη δαγκάνα τρακτέρ
Ο πατέρας και ο αδελφός του 26χρονου που δέχθηκε την επίθεση έμειναν άναυδοι βλέποντάς τον εγκλωβισμένο στα μαχαίρια του μηχανήματος

Παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου, όταν για κτηματικές, ένας 26χρονος αγρότης δέχθηκε επίθεση από έναν 50χρονο συγχωριανό του, ο οποίος περνούσε από το σημείο με τρακτέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος, ο 50χρονος απώθησε τον 26χρονο, ρίχνοντάς τον στον δρόμο, και στη συνέχεια τον χτύπησε με το καλλιεργητικό εξάρτημα του τρακτέρ, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι άνδρες. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον 26χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός στην κοιλιακή χώρα δεν απαιτούσε χειρουργική επέμβαση, καθώς δεν είχαν πειραχτεί ζωτικά όργανα.

Στο νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 26χρονου, ενώ η μητέρα του ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σημειώνεται πως το ΑΤ Ρήγα Φεραίου έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, ενώ ο 50χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται.