Ελλάδα

Κλειστοί δρόμοι και μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας λόγω προεκλογικής ομιλίας

Κλειστοί δρόμοι και μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας λόγω προεκλογικής ομιλίας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Στο «κόκκινο» και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο, Αττική οδός και εθνικές οδοί.

Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς σε λίγο πραγματοποιείται η κεντρική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην πλατεία Συντάγματος ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής.

Ήδη η άνοδος της Αλεξάνδρας, η λεωφόρος Μεσογείων τμηματικά, η Κατεχάκη από το ύψος της Πίνδου, στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στο ύψος της Καισαριανής στο ρεύμα προς Ηλιούπολη είναι στο κόκκινο.

Μποτιλιαρισμένοι είναι ακόμα οι άνοδος και κάθοδος της Κηφισίας, η κάθοδος της βασιλίσσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Καλλιρόης, η άνοδος της Συγγρού στο ύψος της Φραντζή, η Πανεπιστημίου, η Βουλιαγμένης προς Αθήνα, η Ποσειδώνος έως τη λεωφόρο Καλαμακίου στο ρεύμα προς Πειραιά, και στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από Νιάρχος μέχρι Καλαμακίου.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Βάρης Κορωπίοιυ στο ύψος της Βάρης προς Βουλιαγμένης αλλά και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την Παιανία ως την λεωφόρο Κηφισίας, και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τη Μεταμόρφωση ως την Κηφισίας.

Τέλος κίνηση υπάρχει και στην έξοδο της Αθηνών Κορίνθου στον Ασπρόπυργο αλλά και στην Αθηνών- Λαμίας στην είσοδο και την έξοδο, αλλά και στην άνοδο του Κηφισού.

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1798748204110172383}