Ελλάδα

Φρίκη στον Πύργο: Ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης είχε βιάσει ανήλικη το 2017 και δεν μπήκε ποτέ φυλακή

Φρίκη στον Πύργο: Ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης είχε βιάσει ανήλικη το 2017 και δεν μπήκε ποτέ φυλακή Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο δράστης της δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του στον Πύργο είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό 14χρονης.

Ο 37χρονος θείος και καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης είναι αυτός που υπέδειξε στις αρχές, το σημείο σε χωράφι κοντά στον Πύργο όπου βρέθηκε η σορός της.

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης. Καταδικαστεί το 2020 για τον βιασμό 14χρόνης από το μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου αλλά δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Η εξαφάνιση της 11χρονης Β.Ν του Χ. ,δηλώθηκε σήμερα 10 Ιουνίου και ώρα 2:45μ.μ στην αρμόδια υπηρεσία από τον πατέρα της Χ.Ν. , σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Από την προανάκριση που ακολούθησε και την αξιοποίηση των στοιχείων προσήχθη στην αρμόδια Υπηρεσία ο Σ.Σ (του Σ. και της Χ.), ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της ανήλικης και οδήγησε τις Αρχές στη θέση Καταρράχι του δήμου Ανδραβίδας,- Κυλλήνης.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Ο δράστης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, υπέδειξε περίπου στις 15:40 το σημείο, περίπου 25χλμ από εκεί που εξαφανίστηκε η ανήλικη, μέσα σε έναν καλαμώνα, όπου είχε εγκαταλείψει το πτώμα της. Η ανήλικη έφερε τραύματα στον λαιμό από άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κατσαβίδι.

Ο δράστης είναι ξάδελφος της μητέρας της ανήλικης και κουμπάρος ενώ το 2017 είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικης.  Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Πώς έγινε η δολοφονία της 11χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε τις Αρχές. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert.

Όπως μεταδίδει το Ilialive οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη δολοφονία της χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι με το οποίο την τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό. Η 11χρονη είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 9 Ιουνίου από τη Μυρτιά στον Πύργο Ηλείας και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή της.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 37χρονος δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του το βράδυ της 9ης Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι στα χωράφια όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης, το πρωί υπάρχουν πολλοί εργάτες γης και κάποιος θα έβλεπε κάτι. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του μέσα στο αυτοκίνητό του ή στο χωράφι, όπου βρέθηκε η σορός της.

{https://www.youtube.com/watch?v=0p-vvxghsWA}

Η ανάρτηση στο Facebook

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε κάνει και ανάρτηση στο Facebook για την «εξαφάνιση» της 11χρονης.

«Έχει χαθεί η κόρη μου, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μας ειδοποιήσει, σας παρακαλώ. Από Μυρτιά Ηλείας» έγραφε χαρακτηριστικά. Στο προφίλ του δράστη και της συζύγου του ζητούνταν από όποιον δει κάτι να τους ειδοποιήσει.

anartisi11xroni_be6f2.jpg