Ελλάδα

Κάλεσμα στήριξης για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ - Στις 18 Ιουνίου στην Ευελπίδων

Κάλεσμα στήριξης για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ - Στις 18 Ιουνίου στην Ευελπίδων Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
«Γινόμαστε πάλι ένα με τους συναδέλφους από τη ΛΑΡΚΟ και το λαό της περιοχή» αναφέρει το κάλεσμα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΕΛΕΠΑ), απευθύνει κάλεσμα στήριξης στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ, για την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 10 το πρωί στην Ευελπίδων, «τον επόμενο μεγάλο σταθμό στον αγώνα» των συναδέλφων όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Με τις μεγάλες κινητοποιήσεις τους, την τεράστια αλληλεγγύη και τα νομικά επιχειρήματα τους, εγκρίθηκε το αίτημα τους «προσωρινής διαταγής ακύρωσης των απολύσεων μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 18/6/24» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑ.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας πως «Με το κεφάλι ψηλά, με αποφασιστικότητα και συσπείρωση στα Σωματεία, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ οργανώνουν τον επόμενο μεγάλο σταθμό στον αγώνα τους.

»Την Τρίτη 18 Ιουνίου συνεχίζουν ακούραστα μέχρι να κερδίσουν τον δίκαιο αγώνα, με αγωνιστική παρουσία στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τα ίδια τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ».
Στο κάλεσμά της η ομοσπονδία αναφέρει ότι «καλούμε και εμείς με τη σειρά μας όλους τους εργαζόμενους να συμβάλουμε αποφασιστικά για μια ακόμα φορά με την ενεργή συμμετοχή μας και σε αυτή την εξίσου σημαντική φάση του τιτάνιου αγώνα των συναδέλφων της ΛΑΡΚΟ.

»Το Σωματείο εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ υπογραμμίζει ότι «συνήγορος υπεράσπισης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είμαστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές μας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που στηρίζουν τον αγώνα μας», και στέλνει αποφασιστικό μήνυμα ότι «ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη».