Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα: Μηνύσεις και νέα σύλληψη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα: Μηνύσεις και νέα σύλληψη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε μήνυση εναντίον του γνωστού ποινικολόγου από την σύζυγό του καθώς φέρεται να δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο κινητό της. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου η οποία επιβεβαίωσε τις μηνύσεις, τόνισε πως μέλος της οικογένειας του Απόστολου Λύτρα κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» νωρίτερα τόνισε πως, η σύζυγος που κακοποιήθηκε από τον ποινικολόγο, έχει καταθέσει μήνυση στον ίδιο μετά από απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της.

Όπως είπε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και επιβεβαίωσε η κ. Δημογλίδου η σύζυγος του δικηγόρου κατέθεσε μήνυση και στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, καθώς μπήκε στην αυλή του σπιτιού της στον Γέρακα, αλλά και στον συνήγορο υπεράσπισής του κατηγορουμένου για τον ίδιο λόγο και μάλιστα ήταν και η αιτία που η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button που της είχε δοθεί από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικηγορος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή ενώ η πρώην σύζυγος του κρατείται ακόμα.

Η μήνυση κατατέθηκε από τη συζυγό του καθώς φέρεται να δέχτηκε απειλητικό μήνυμα μετά το περιστατικό στην οικία του θύματος και την ενεργοποίηση του panic button.

Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Η εκπρόσωπος τύπου, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στην εκπομπή νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ότι δηλαδή, μετά την είσοδο στο σπίτι της γυναίκας της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, το θύμα, φοβήθηκε, πάτησε το panic button και κατέθεσε μηνύσεις.

“Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και θα ακολουθησει αυτόφωρη διαδικασία, κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη αλλά και στον δράστη”, είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρυν πράγματά του.

«Έχει σχηματιστεί καταγγελία και για το αδίκημα της απειλής» είπε ακόμη η Κωνσταντία Δημογλίδου και για παραβίαση δικαστικής εντολής καθώς στον κατηγορουμενο έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει το θύμα, επιβεβαιώνοντας το απειλικό μήνυμα του γνωστού ποινικολόγου προς την σύζυγό του. Μάλιστα, όπως είπε έχει σχηματιστεί και δικογραφία.