Ελλάδα

Τα μηνύματα που έστειλε ο Λύτρας στη σύζυγό του - «Ντρέπομαι, δεν έχω λόγια, σε αγαπάω»

Τα μηνύματα που έστειλε ο Λύτρας στη σύζυγό του - «Ντρέπομαι, δεν έχω λόγια, σε αγαπάω»
Στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής.

Στο πρώτο εξ αυτών ο γνωστός Απόστολος Λύτρας, απολογείται στη σύζυγό του για τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, της λέει χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να πεθάνει. «Σοφία πραγματικά δε έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ’ αγάπησα πολύ και σ’ αγαπάω. Εκτός από σένα δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγγνώμη για όλα, συγγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν..μεθαύριο φεύγει, η Ε.. έχει υποχρεώσεις και πρώτιστος η Δ.. έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή την στιγμή είναι να πεθάνω» αναφέρει το μήνυμα.

Λίγη ώρα αργότερα της έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο οποίο της αναφέρει: «Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την Ε..να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ δεν έχω τίποτα».

Σε μηνύματα τα οποία στάλθηκαν μέσω viber, σε ομάδα στην οποία προστέθηκε, χωρίς τη συγκατάθεσή της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, γίνονται επίσης αναφορές στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια μετά το περιστατικό.

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και μήνυσε τη σύζυγό του

Ο γνωστός ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, αφού πρώτα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΤ Φιλαδέλφειας όπου σήμερα το πρωί αναμένεται να προφυλακιστεί.

Αφού προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, άσκησε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης, καθώς όμως η κατηγορία που της αποδόθηκε είναι πλημμελημματικού χαρακτήρα, δεν προβλέπεται κράτηση.

Σε δήλωση που έκανε πριν παραδοθεί, ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, που οδήγησαν τελικά στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Επίσης, ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα απειλητικό μήνυμα, ενώ συμπλήρωσε ότι θα πληρώσει το λάθος του.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο. Πήγαν μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη σύζυγό μου. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι», δήλωσε ο ποινικολόγος.

Ερωτηθείς αν είχαν ενημερώσει, απάντησε ότι είχε στείλει ένα μήνυμα ότι θα περνούσε η μεγάλη κόρη του για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα. «Και με την πρώην σύζυγο μου διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο που πήγε είμαστε στο ίδιο γραφείο», σημείωσε.

Σε ερώτηση αν υπήρξαν απειλές, απάντησε: «Από εμένα; Δεν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό». «Έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου, αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε πλέον στην υπερβολή», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

«Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάποιο αντίστοιχο περιστατικό, το λέει και η ίδια. Απλά, υπάρχουν και τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους να τα σεβαστείτε. Τουλάχιστον οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν... Δεν είναι οικογενειακή η ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», κατέ΄ληξε ο δικηγόρος.