Ελλάδα

Σύλληψη 35χρονου αστυνομικού: Κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία συναδέλφου του

Σύλληψη 35χρονου αστυνομικού: Κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία συναδέλφου του
Αξιωματικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη για υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και πειθαρχικός έλεγχος εις βάρος του.

Αναβρασμός επικρατεί στα γκρουπ των αστυνομικών μετά την αποκάλυψη ότι 35χρονος συνάδελφός τους συνελήφθη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος για εκδικητική πορνογραφία.

Πρόκειται για έναν 35χρονο που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής με τα αρχικά Ν.Γ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews η δόκιμος αστυνομικός, θύμα της εκδικητικής πορνογραφίας είχε συνάψει σχέση κατά την περίοδο της φοίτησής της στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με τον 35χρονο ο οποίος εκείνη την περίοδο δίδασκε στη σχολή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όταν για άγνωστο λόγο η σχέση αυτή σταμάτησε, άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2022 οι αλληλομηνύσεις για κακοποιητική συμπεριφορά, ενδοοικογενειακή βία, συκοφαντική δυσφήμιση και ρατσιστική βία.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ενώ εδώ και δύο χρόνια εκκρεμεί πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης από τη ΣΑΕΑ, δεν έχει βγει ακόμα πόρισμα.

Ο φερόμενος ως δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενόψει της επικείμενης ορκωμοσίας της δόκιμης αξιωματικού, προσπαθούσε να δημοσιοποιήσει και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσα από παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές την καθυστέρηση διερεύνησης της υπόθεσης από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έχει διακινήσει βίντεο και φωτογραφίες με τη δόκιμο αστυνομικό σε προσωπικές στιγμές μαζί με έτερους συναδέλφους της, αστυνομικούς.

Ο 35χρονος αξιωματικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον Ανακριτή.