Ελλάδα

Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Ψυχικό

Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Ψυχικό
Με τουλάχιστον 15 σφαίρες εκτέλεσαν τον άτυχο άνδρα στο Ψυχικό οι δολοφόνοι του, όπως φαίνεται από βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα κατοίκου της περιοχής.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να γαζώνει στην κυριολεξία τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του στο Ψυχικό.

Ακούστε τον ανατριχιαστικό θόρυβο:

Πώς έγινε η δολοφονία

Άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πυροβόλησε άνδρα που βρισκόταν εντός ΙΧ αυτοκινήτου στο Ψυχικό.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό, με την ΕΛΑΣ να εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο ανευρέθησαν 8 κάλυκες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για εταιρικό αυτοκίνητο και το συμβάν συνέβη την ώρα που ο οδηγός πάρκαρε έξω από το γραφεία κατασκευαστικής εταιρίας.

Σημειώνεται πως την αστυνομία ειδοποίησε ο συνέταιρος του θύματος που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στα γραφεία της εταιρείας.

Το 54χρονο θυμα που εκτελέστηκε μέσα στο εταιρικό αυτοκίνητο, τοπογράφος μηχανικός, δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο με τους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών να ψάχνουν τον κύκλο των δραστηριοτήτων του που μπορεί να προκάλεσε αντιδράσεις και να ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Καταθέσεις λαμβάνουν από τη γυναίκα, τον συνέταιρο του και τους εργαζόμενους της εταιρείας. Μέχρι στιγμής από το σημείο της εκτέλεσης έχουν συλλεχθεί περισσότεροι από 15 κάλυκες.