Ελλάδα

Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά μια ώρα από την Αθήνα

Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά μια ώρα από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/GREECE WITH MY CAMERA
Στα 60 λεπτά από την Αθήνα βρήκαμε την ιδανική παραλία για βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και απανεμιά.

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και εμείς σας προτείνουμε μια παραλία στο δρόμο προς Πόρτο Γερμενό που αξίζει να κάνετε στάση και να βουτήξετε με τις ώρες στα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά της.

Ο λόγος την φανταστική παραλία Σκλαβούνο που είναι ο ιδανικός προορισμός για μια καλοκαιρινή ημερήσια εκδρομή μακριά από τις πολύβουες παραλίες που δεν μπορείς να βρεις μια σπιθαμή ελεύθερη να απλώσεις την πετσέτα σου. Tα νερά που θα βρεις εκεί και η αμμουδιά έξω θα σε αποφορτίσουν από την καθημερινότητα και θα σου χαρίσουν απλόχερα πολλές ανάσες δροσιάς.

Για να μην αναρθούμε στην άφθονη σκιά από τα αρμυρίκια που φτάνουν σχεδόν στο κύμα, το γεγονός πως είναι καλά προστατευμένο από τους βοριάδες που ταλαιπωρούν συχνά την περιοχή, και το ψιλό βοτσαλάκι για όσους δεν είναι φίλοι της άμμου.

Το Σκλάβούνο θα το αγαπήσεις από την κιόλας βουτιά! Καλά κρυμμένη παραλίαμαγεύει τον κάθε επισκέπτη με τα κρυστάλλινα και καθαρά νερά της, τα οποία αντανακλούν τα χρώματα της γύρω φύσης. Η παραλία είναι ανοργάνωτη, οπότε φρόντισε να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα.

{https://www.youtube.com/watch?v=HTwoQ84EyHk&list=UULPMrYQ84PFsL2uSUeu7abH2Q&index=17}