Ελλάδα

Οι παραλίες αδερφάκια στον Κορινθιακό για ψαγμένες βουτιές σε καθαρά νερά

Οι παραλίες αδερφάκια στον Κορινθιακό για ψαγμένες βουτιές σε καθαρά νερά Φωτογραφία: visitcorinth.gr
Το Μικρό και το Μεγάλο Αμόνι είναι δυο γαλαζοπράσινες παραλίες με υπέροχα νερά για να κολυμπήσετε οικογενειακώς άφοβα!

Το έχουμε ξαναπεί. Η χώρα μας είναι ευλογημένη με μια απέραντη ακτογραμμή και παραλίες που σε κερδίζουν με τόσο με τις αμμουδιές όσο και τα τιρκουάζ νερά τους. Δυο παραλίες που ξεχωρίζουμε είναι το Μικρό και το Μεγάλο Αμόνι στην Κορινθία. Οι παραπάνω προτάσεις θα ικανοποιήσουν τόσο οικογένειες με μικρά παιδιά όσο και όσους θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους μακριά από την πολυκοσμία και τον χαμό που πολλές φορές συναντάται στις δημοφιλείς παραλίες. 

{https://www.youtube.com/watch?v=Ir9nVc_Cb58}

Είναι δύο μη οργανωμένες βοτσαλωτές παραλίες με καταγάλανα νερά για όσους ζητούν απομόνωση και χαλάρωση. Στα συν τους ότι προστατεύονται από τους ανέμους άρα όποτε και να τις επισκεφθείτε θα απολαύσε τη βουτιά σας χωρίς παρατράγουδα. 

Πρόκειται για δύο μαγευτικά κολπάκια που βρίσκονται στον κόλπο του Σαρωνικού. Για να φτάσετε εκεί θα πάρετε τον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου – Επιδαύρου και περίπου 10 χιλιόμετρα μετά την Αλμυρή θα στρίψετε αριστερά για την περιοχή Αμόνι.

Χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά, περικυκλωμένα με βουνά ντυμένα στο πεύκο που κατεβαίνουν μέχρι την παραλία είναι το τρίπτυχο που κάνει τις παραλίες στο Αμόνι απλά...ακαταμάχητες!

Δείτε τις εντυπωσιακές παραλίες