Ελλάδα

Η παραλία που «θυμίζει» Κυκλάδες αλλά απέχει μια ώρα από την Αθήνα

Η παραλία που «θυμίζει» Κυκλάδες αλλά απέχει μια ώρα από την Αθήνα
Σε 60 μόλις λεπτά από την Αθήνα, η παραλία Λυχνάρι Κορινθίας με τα διάφανα νερά και τη φυσική σκιά θα γίνει ο προορισμός που θα απολαύσεις ένα μπάνιο μακριά από όλους και όλα.

Αν βρεθείς σε αυτή τη παραλία που σε ταξιδεύει νοερά στις Κυκλάδες, αλλά απέχει μόλις μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας, θα απολαύσεις μια υπέροχη εκδρομή και ταυτόχρονα θα νιώσεις απίστευτη χαλάρωση βουτώντας στα καθάρια τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά της.

Φύγαμε για βουτιές σε μια παραλία με διάφανα νερά και φυσική σκιά μια ανάσα από την Αθήνα

Η παραλία Λυχνάρι Κορινθίας κοντά στο χωριό Κατακάλι, ερημική και απόμερη, προσφέρει όλα όσα θα ήθελε κανείς για να κάνει το μπάνιο του στη θάλασσα σε ένα σκηνικό που θυμίζει επίγειο παράδεισο. Από το πρώτο λεπτό που θα πατησεις το πόδι σου εκεί θα βιώσεις στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης σε μια παραλία διαμάντι που θάλασσα και φύση συναντώνται σε ένα απαράμιλλου κάλλους σκηνικό.

Ανοργάνωτη μεν αλλά εντυπωσιακή δε. Άπλωσε την πετσέτα σου στην αμμουδιά και απόλαυσε την ηρεμία της περιοχής αφού θα βουτήξεις σε νερά μοναδικής ομορφιάς. Στα υπόψιν το γεγονός ότι έχει σκιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας οπότε δεν θα ψηθείς και από τον ήλιο.Οι διάφορες αποχρώσεις του γαλάζιου και η αγνότητα της αμμουδιάς δημιουργούν έναν χώρο αναζωογόνησης.

Επισκέψου την με την πρώτη ευκαιρία και ζήσε την απόλυτη ψυχική και σωματική ηρεμία, κλείνοντας τα μάτια και ακούγοντας μόνο το πλαφασμό της θάλασσας.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZVtS3Fi42K4}

 

NETWORK