Ελλάδα

Η παραλία με τα δύο χρώματα μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα

Η παραλία με τα δύο χρώματα μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/HAANITY
Η παραλία Σκάλα Αταλάντης είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό έχουμε συναντήσει ποτέ από πλευράς χρωμάτων!

Αν θέλετε να συνδυάσετε την έξοδο για μπάνιο με μια μονοήμερη εκδρομή μια ανάσα από την Αττική τότε η παραλία στη Σκάλα Αταλάντης είναι ό,τι ακριβώς σας ταιριάζει! Πρόκειται για μια τεράστια αμμουδερή παραλία που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι. Πρόκειται για μια πλήρως οργανωμένη παραλία όπου θα βρείτε όλες τις ανέσεις για να απολαύσετε ξέγνοιαστοι τις βουτιές σας σε πεντακάθαρα νερά βραβευμένα κάθε χρόνο με Γαλάζια Σημαία και μάλιστα σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

Στα συν της παραλίας για όσους την επισκεφθούν με τα πιτσιρίκια τους το γεγονός ότι διαθέτει παιδική χαρά και γήπεδο για beach volley και τένις. Αυτό που μας εντυπωσίασε και μας κέντρισε την ματιά το γεγονός ότι η θάλασσα έχει δύο διαφορετικά χρώματα (γαλάζιο και κόκκινο) διακριτά που δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αλλού. Όπως μας ενημέρωσαν η θάλασσα παίρνει το κόκκινο χρώμα από το αλάτι λόγω του ότι έχει πολύ μικρό βάθος.

Μετά το μπάνιο, όταν θα σας έχει ανοίξει και η όρεξη, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς μεζέδες στις ταβέρνες δίπλα στην παραλία.

{https://www.youtube.com/watch?v=gPi9-ZVK8H8}