Ελλάδα

Η λευκή παραλία στο «Μονακό της Ελλάδος» απέχει 2 ώρες από την Αθήνα

Η λευκή παραλία στο «Μονακό της Ελλάδος» απέχει 2 ώρες από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/HAANITY
Αυτή η παραλία στο Πόρτο Χέλι μας έχει κλέψει την καρδιά με το σκηνικό της!

Αν οι διακοπές σας θα είναι εντός Αττικής και αναζητάτε μονοήμερες εκδρομές για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα, τότε μια βόλτα στο Πόρτο Χέλι με τις απίθανες παραλίες του θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

H δική μας πρόταση και καλά κρυμμένο μυστικό είναι η απίθανη λευκή παραλία Κουνούπι που επιβεβαιώνει πως το Πόρτο Χέλι δεν αποκαλείται τυχαία ως «Μονακό της Ελλάδος». Με σήμα κατατεθέν την λευκή άμμο και τα ρηχά τιρκουάζ της νερά θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία μπάνιου σε μια παραλία βγαλμένη από ταξιδιωτικούς καταλόγους του εξωτερικού. Είναι ανοργάνωτη οπότε πρέπει να έχετε απαραιτήτως μαζί σας όλα όσα χρειαστείτε για την παραμονή σας εκεί. Κολυμπώντας σε ένα τοπίο εξωτικής ομορφιάς θα αποφορτιστείτε από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. 

Επισκεφθείτε την και θα μας θυμηθείτε! Η παραλία με τους ονειρεμένους της χρωματικούς συνδυασμούς είναι ό,τι ωραιότερο θα δείτε σε ελληνικές ακτές καθώς η ψιλή άμμος έχει ένα χαρακτηριστικά λευκό χρώμα (ή λευκόχρυσο, σε ορισμένα σημεία), το οποίο δημιουργεί σαγηνευτική αντίθεση με το τιρκουάζ της θάλασσας. 

{https://www.youtube.com/watch?v=lLreLX3WIyg}