Ελλάδα

Θρήνος στα Χανιά: Νεκρός και ο τρίτος τραυματίας του τροχαίου στον ΒΟΑΚ

Θρήνος στα Χανιά: Νεκρός και ο τρίτος τραυματίας του τροχαίου στον ΒΟΑΚ
Μια κοπέλα χαροπαλεύει. Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και ο τρίτος νέος που είχε ανασυρθεί σοβαρά τραυματισμένος από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί στον ΒΟΑΚ.

Τα Χανιά βυθίστηκαν στο πένθος, θρηνώνοντας τον χαμό 3 νεαρών ανδρών. Την ίδια ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα) συγκρούστηκαν με τουριστικό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους 4 να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες.

ih6_da934.jpg

ih5_bb841.jpg

ih4_c5657.jpg

ih3_49ca2.jpg

ih2_f9779.jpg

ih1_4734b.jpg

ih_d9822.jpg

Από αυτούς, ο ένας ακόμα νεαρός ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Δυστυχώς και ο τρίτος νέος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ιατρούς, κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τα Χανιά.

Από τους επιβαίνοντες του μίνι βαν δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά.

Στον τόπο του δυστυχήματος εκτός απο το ΕΚΑΒ, επενέβη η Πυροσβεστική Χανίων με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.