Ελλάδα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Τρεις ώρες ήταν πνιγμένη η 8χρονη - Δεν την αναζήτησε κανείς

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Τρεις ώρες ήταν πνιγμένη η 8χρονη - Δεν την αναζήτησε κανείς
Σοκαριστικές είναι οι ειδήσεις για τον θάνατο της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στην τραπεζαρία για φαγητό με τις αρχές να παίρνουν καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου της. Μάλιστα, το παιδί δεν το αναζήτησε κανείς, πέρα από την αδερφή του!

Το άτυχο κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία, όπως ανέφερε και ο παππούς της, μιλώντας χθες στον ALPHA.

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στην πισίνα με το μαγιό του. Φαίνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από αυτήν για να πάει για φαγητό, γιατί όταν πάνε στην τραπεζαρία τα παιδιά, ντύνονται. Δεν πάνε με το μαγιό. Η Αγγελική μπήκε στην πισίνα με τα υπόλοιπα παιδιά και τη μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί στην κατασκήνωση. Όταν βγήκαν από αυτήν και πήγαν για φαγητό, η αδελφή της αναζήτησε την Αγγελική, αλλά δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά.

Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η οκτάχρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Ουσιαστικά εκείνη τους ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Ήταν 3 ώρες τον πάτο της πισίνας!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν για τρείς ώρες στον πάτο της πισίνας, όπου δεν το αναζήτησε κανείς παρά μόνο όταν άρχισε να την ψάχνει η αδερφή της!