Ελλάδα

Εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα - Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Όσα αποσαφηνίζει η αστυνομία για την εξαφάνιση 28χρονο στην Καρδίτσα.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα. Όπως σημειώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, «η αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει επισταμένη έρευνα για την ανεύρεση του 28χρονου, ενώ παράλληλα διορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχετικά με δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται στην εξαφάνιση 28χρονου σε περιοχή της Καρδίτσας στις 07/08/2024, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Από την Ελληνική Αστυνομία ουδέποτε προσήχθη ή συνελήφθη ύποπτο άτομο, το οποίο να σχετίζεται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για την υπόθεση, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, για διοικητικούς λόγους, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα. Για τους εν λόγω αλλοδαπούς ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση για την υπόθεση τους.

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει επισταμένη έρευνα για την ανεύρεση του 28χρονου, ενώ παράλληλα διορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Εισαγγελέα.