Διεθνή

Νέες αποκαλύψεις για τον Ντομινίκ στη δίκη Πελικό: Είχε «μαθητή» και βίασε τη σύζυγό του

Νέες αποκαλύψεις για τον Ντομινίκ στη δίκη Πελικό: Είχε «μαθητή» και βίασε τη σύζυγό του Φωτογραφία: Η Ζιζέλ Πελικό με την κόρη της, Καρολίν (EPA/ GUILLAUME HORCAJUELO)
Ο Πελικό βίασε τη σύζυγο του «μαθητή» του, του έδινε τα υπνωτικά για να τη ναρκώνει.

Δεν έχουν τέλος οι φριχτές αποκαλύψεις στη δίκη για τους βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό. Ο Ντομινίκ Πελικό είχε «μαθητή» που αντέγραψε την αποτρόπαια μέθοδο του 71χρονου για να κακοποιεί σεξουαλικά τη δική του σύζυγο.

Ο Πελικό δικάζεται γιατί επί μία δεκαετία στρατολογούσε δεκάδες αγνώστους για να βιάσουν τη σύζυγό του, Ζιζέλ, στο σπίτι τους, αφού τη νάρκωνε. Άλλοι 50 άνδρες κατηγορούνται στην ίδια υπόθεση.

Ανάμεσά τους είναι ένας 63χρονος πρώην οδηγός φορτηγού, ο Ζαν Πιερ. Αυτό δεν κατηγορείται για βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, αλλά επειδή χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο, για να κακοποιεί σεξουαλικά τη δική του σύζυγο.

Μάλιστα, ο Πελικό βίασε τη σύζυγο του Ζαν Πιερ, ενώ έδινε και τα υπνωτικά στον «μαθητή» του, για να εφαρμόζει τις φριχτές μεθόδους του.

Ο Πελικό και ο Ζαν Πιερ ήρθαν σε επαφή μέσω chatroom. Η σύζυγος του Ζαν Πιερ υπέστη 12 βιασμούς, από το 2015 έως το 2020. Ο Ζαν Πιερ είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ζητήσει στον Πελικό να πηγαίνει στο σπίτι του, ενώ αποδέχθηκε τις κατηγορίες.

«Κάθε φορά που ο Πελικό πήγαινε εκεί, του έδινε τα φάρμακα για την επόμενη φορά», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας, Στεφάν Γκαλ. Ο δικηγόρος του Πελικό είπε στο δικαστήριο ότι ο 71χρονος έδωσε τέσσερις φορές φάρμακα στον Ζαν Πιερ, σύμφωνα με τον Guardian.