Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης Φωτογραφία: INTIME/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο 44χρονος τη βίαζε και την απειλούσε.

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης πρώην φίλης του γιου του στον Κολωνό.

Κατά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ' εξακολούθηση της 16χρονης στον Κολωνό, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται. Κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με την 16χρονη τους τελευταίους 2,5 μήνες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σχέση τους αυτή ήταν και ο λόγος που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε ότι η 16χρονη τον προσέγγισε για τον γιο του με τον οποίο είχε σχετιστεί. Στην πορεία όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, η 16χρονη θέλησε να είναι με εκείνον.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος φέρεται να χαρακτήρισε ως λάθος του, ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα της ανήλικης. Επιπλέον, ο 44χρονος ζήτησε από την ανακρίτρια να διατάξει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθούν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν τη βαρύτητα των πράξεων που αποδίδονται στον 44χρονο και αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Πριν την απολογία του 44χρονου, είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις του γιου και της φίλης του αγοριού, καθώς και της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου, οι οποίοι προτάθηκαν από τον 44χρονο ως μάρτυρες υπεράσπισης του.

NETWORK