Ελλάδα

Κολωνός: «Έτρεμα και έκλαιγα, φοβόμουν να τον κοιτάξω» - Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 16χρονης

Κολωνός: «Έτρεμα και έκλαιγα, φοβόμουν να τον κοιτάξω» - Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 16χρονης Φωτογραφία: eurokinissi
Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 16χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατήγγειλε τον πατέρα του πρώην συντρόφου της για τους βιασμούς της.

Η 16χρονη έκανε λόγο για ψυχολογική πίεση που της ασκούσε ο πατέρας του πρώην συντρόφου της, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της. «Εγώ, επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα: «Πάμε να φύγουμε τώρα, σε παρακαλώ!». Έκλαιγα. Του έλεγα: «Πήγαινε μπροστά τώρα, γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι! Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω» και τέτοια. Μου λέει: «Μην το πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα, το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω», και έλεγε διάφορα τέτοια», ανέφερε η 16χρονη στο «Star».

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π…, στο σπίτι του, να κάτσουμε. Λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε. Ήμασταν όλοι μαζί, φωνάζαμε: «Μη φύγεις, πού πας;» και αυτά, αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου, τον ανέβασε σπίτι και έμενα μου έλεγε: «Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από εσένα. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Από την πλευρά του, πάντως, ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Μιλάμε για ένα παιδί 16 ετών. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε».

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τον βιασμό της 16χρονης!

Πάντως, ο 44χρονος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος επέμεινε στο ότι είχε σχέση με τη 16χρονη και υποστήριξε ακόμη αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγός του.

NETWORK