Ελλάδα

Απίστευτο: Κάνουν μπάνιο στην γεμάτη νεκρά ψάρια θάλασσα στο Βόλο

Απίστευτο: Κάνουν μπάνιο στην γεμάτη νεκρά ψάρια θάλασσα στο Βόλο
Κολυμπούν αμέριμνοι και δεν τους ενοχλεί ούτε η δυσωδία που αναδύεται.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι ο Βόλος τις τελευταίες μέρες είναι δίχως υπερβολή ένα απέραντο θαλάσσιο νεκροταφείο νεκρών ψαριών, εντούτοις υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορούν και κάνουν ανενόχλητοι μπάνιο στη θάλασσα.

Στις εικόνες που κατέγραψε το TheNewspaper.gr φαίνονται αρκετά άτομα, ανάμεσα τους και μικρά παιδιά, να κολυμπούν στην ακτή του Αναύρου, αψηφώντας για τον υγειονομικό κίνδυνο. Κολυμπούν αμέριμνοι και δεν τους ενοχλεί ούτε η δυσωδία που αναδύεται.  Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που έχει την αρμοδιότητα δεν έχει απαγορεύσει την κολύμβηση στις ακτές του Παγασητικού.

mpanio 1 1024x576 50ccb

mpanio 3 1024x576 11949

Πότε θα καθαρίσει ο Παγασητικός – Πέντε τόνοι νεκρών ψαριών συγκεντρώθηκαν χθες

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, θα απαιτηθούν τουλάχιστον επτά ημέρες συνεχιζόμενης εργασίας, ώστε να αποτελέσει παρελθόν αυτή η τραγική εικόνα που αντικρίζουν όλοι τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο. Τα νεκρά ψάρια βρίσκονται παντού και έχουν διαχυθεί στον κόλπο. Τα αλιευτικά σκάφη βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, ώστε να συγκεντρωθούν οι τεράστιες ποσότητες μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μόνο χθες, συγκεντρώθηκαν συνολικά πέντε τόνοι νεκρών ψαριών από τα νερά, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού του Βόλου.