Ελλάδα

Σαλαμίνα: Η μαρτυρία του 39χρονου που έσωσε 20χρονη φίλη του από επίδοξο βιαστή (βίντεο)

Σαλαμίνα: Η μαρτυρία του 39χρονου που έσωσε 20χρονη φίλη του από επίδοξο βιαστή (βίντεο) Φωτογραφία: GLOMEX
«Με το που βλέπω ότι την πλησιάζει για αυτό και τραβάω βίντεο, αρχίζω και του φωνάζω» είπε ο 39χρονος για το συμβάν στη Σαλαμίνα.

Την περιπέτεια που είχε η φίλη του στη Σαλαμίνα αλλά και το πώς την έσωσε από έναν επίδοξο βιαστή περιέγραψε ο 39χρονος Αχιλλέας Γκίγκλας.

«Βρισκόταν η κοπέλα μόνη της στην παραλία, με πήρε τηλέφωνο. Εγώ ήμουν στο μαγαζί μου. Είπε έχω πρόβλημα έχω κάποιον εδώ που με παρενοχλεί σεξουαλικά» είπε ο 39χρονος μιλώντας στο Mega. «Της λέω το βλέπεις επικίνδυνο και πήρα το αμάξι πήγα στην παραλία. Με το που κατεβαίνω τα σκλαλάκια βλέπω την κοπέλα να την κυνηγάει τρέχοντας ο τύπος αυτός. Μέχρι να κατέβω σε μία απόσταση 30 - 40 μέτρα, έχει κάποια βράχια εκεί και βλέπω την κοπέλα που αναγκάστηκε να κολυμπήσει. Κολυμπάει και αυτός. Με το που βλέπω ότι την πλησιάζει για αυτό και τραβάω βίντεο, αρχίζω και του φωνάζω» είπε ο 39χρονος.

Συνεχίζοντας την αφήγησή του είπε πως «Όπως φωνάζω εγώ αυτός φοβάται, ξεκινάω τραβάω βίντεο του λέω τι του λέω και το τράβηξα βίντεο να πει λεπτομερώς τι έκανε».

Σε ερώτηση για τον ξυλοδαρμό του επίδοξου βιαστή ο 39χρονος Αχιλλέας Γκίκλιας ήταν κατηγορηματικός: «Ναι, τον χτύπησα και θα το ξανάκανα, όπως θα το έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, ειδικά μετά από όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό με βιασμούς κ.λπ» είπε.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν τον είχε ξαναδεί στη Σαλαμίνα και πως ο ίδιος είπε ότι ήταν από την Καλαμάτα. «Δεν τον ξέρω αυτόν. από ότι ξέρω από την αστυνομία έχει χαρτί σχιζοφρένειας και πρόσφατα είχε βγει από την φυλακή» είπε.

{https://twitter.com/MonkeyDKomi/status/1828100617153466662}