Ελλάδα

Καλοκαιρία με διαλείμματα «βλέπει» ο Κολυδάς - Τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας

Καλοκαιρία με διαλείμματα «βλέπει» ο Κολυδάς - Τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας
Καιρός: Πού θα φτάσει η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα, η πρόγνωση Κολυδά

Ο Οκτώβριος μπήκε με καλοκαιρινή διάθεση και όπως φαίνεται ο καιρός θα μας εκπλήξει ευχάριστα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιόλουστες μέρες που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα φθινόπωρο.

Τα καλοκαιρινά παιχνίδια του καιρού επιβεβαιώνει με ανάρτησή του και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, που κάνει χαρακτηριστικά λόγο για «Σχεδόν αίθριο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγα φαινόμενα την Τετάρτη στα ΒΔ και το ΣΚ στα βόρεια.» Όπως αναφέρε η καλοκαιρία θα συνοδεύεται με λίγα φαινόμενα διαταραχών αλλά σε γενικές γραμμές η θερμοκρασία θα πάρει για τα καλά την ανιούσα μέχρι το τέλος το Σάββατο που σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί στα φυσιολογικά για την εποχή δεδομένα.

καιρος

Ειδικότερα στην ανάρτησή του αναφέρει ότι «Οι άνεμοι Ν-ΝΔ ασθενείς έως μέτριοι που στο τέλος της εβδομάδας γυρίζουν σε βοριάδες και ενισχύονται. Αυτό θα οδηγήσει και την θερμοκρασία σε πτώση από βδομάδα.Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά κατά 3 με 5°C. Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και την ερχόμενη εβδομάδα θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά.»

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02FH9ADocvjMoBjag5sehBvubk2HnKs8Wy27DVMGmCaW49mrWtXiU1PR52xRQr3Luol&id=760859466}