Ελλάδα

Κυψέλη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται τα αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφο

Κυψέλη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται τα αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφο
Ο 28χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό του, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων στην Κυψέλη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του 28χρονου θείου τους στην Κυψέλη. Στη δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Χειροπέδες και στους γονείς των αδερφών

Για το έγκλημα συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο δραστών της δολοφονικής επίθεσης οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Τα δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, τα οποία αποδίδουν την εγκληματική πράξης τους σε βάρος του ξαδέλφου τους σε κακοποίηση που είχαν υποστεί από το θύμα, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων.

«Γιατί μας κακοποιούσες όταν ήμασταν παιδιά;» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 28χρονου

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη από δύο αδέλφια 17 και 19 ετών. Τα δύο αδέλφια ομολόγησαν την δολοφονία του 28χρονου, μετά από αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας. Η στιγμή της δολοφονίας, έχει καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται οι δύο δράστες να έχουν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, μερικές στιγμές πριν από το έγκλημα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα δύο αδέλφια φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι σκότωσαν τον ξάδελφό τους γιατί τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Συγκεκριμένα φέρεται να ισχυρίστηκαν ότι ο 28χρονος τα βίαζε όταν εκείνος ήταν 16 ετών κι έμεναν στην Αλβανία. Τότε ο ένας από τους δράστες ήταν πέντε ετών και ο άλλος επτά. Φαίνεται, μάλιστα, πως όλα αυτά τα χρόνια το κρατούσαν μέσα τους και δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν. Έτσι όταν έμαθαν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα αποφάσισαν να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Πώς παγίδεψαν τον 28χρονο

Ο 28χρονος ήρθε στην Ελλάδα, χθες. Τα δύο αδέλφια του τηλεφώνησαν και του έδωσαν ραντεβού στην Κυψέλη για να πούνε τα νέα τους. Όταν έφτασε εκείνος στο σημείο εντελώς ανυποψίαστος, τα αδέλφια τον ρώτησαν: «Γιατί μας κακοποιούσες όταν ήμασταν παιδιά;». Τότε εκείνος, σύμφωνα με τους δράστες, τους απάντησε: «Τι τα σκαλίζετε τώρα, ήμασταν όλοι παιδιά». Αυτό φαίνεται πώς εξαγρίωσε τα δύο αδέλφια που τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει καταγγελία στην Ελλάδα για την κακοποίηση των δύο αδελφών και οι αρχές ερευνούν αν υπήρχε στην Αλβανία.