Ελλάδα

Φρίκη στην Κυψέλη: Βρέθηκαν 5 αποκεφαλισμένες γάτες

Φρίκη στην Κυψέλη: Βρέθηκαν 5 αποκεφαλισμένες γάτες Φωτογραφία: PEXELS Photo by Dương Nhân
Ο δράστης που σκοτώνει γάτες στη Κυψέλη άφησε και απειλητικό μήνυμα.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κυψέλης από το γεγονός ότι ασυνείδητος επιτέθηκε και αποκεφάλισε με πρωτοφανή βιαιότητα πέντε γάτες πέριξ του λόφου της περιοχής, αφήνοντας μάλιστα και μήνυμα παραδεχόμενος τις ειδεχθείς του πράξεις.

Ο αρρωστημένος δράστης με μήνυμά του προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει το εφιαλτικό του έργο αν συνεχίσουν οι κάτοικοι να ταίζουν τις γάτες της περιοχης. Όπως αποτρυπώνεται και σε ρεπορτάζ του MEGA σε σημείωμά του που βρέθηκε δίπλα στα αποκεφαλισμενα ζώα γράφει ότι «Αν συνεχίσεις το τάϊσμα θα σκοτώσω και τα άλλα» έγραψε όπως βλέπουμε στις 27 του περασμένου Σεπτέμβρη.

image d4a3f

«Θα τα σκοτώνω ένα, ένα»

Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ανάστατοι με το συμβάν και ζητούν να βρεθεί πάση θυσία ο δράστης των αποκεφαλισμών και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. «Είχαν αφήσει κάτω το αποκεφαλισμένο ζώο στο δέντρο. Από πάνω στο δέντρο είχαν καρφώσει ένα σημείωμα, είχαν κόψει γράμματα από εφημερίδες και περιοδικά κι είχαν γράψει ”έτσι και συνεχίσεις να τα ταΐζεις, θα τα σκοτώνω ένα, ένα», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

«Κυψελιώτες προσοχή! Το κάθαρμα σκότωσε γάτα και απειλεί πως θα το ξανακάνει. Όποιος δει κάτι, κατευθείαν στην αστυνομία».

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, που προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος, από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία έχει δοθεί μία συγκεκριμένη περιγραφή ενός ανθρώπου που κινείται στην περιοχή.